Aksjehandel på nett

Din guide til aksjehandel

 

Sharing is caring

Aksjehandel på nett

Å handle aksjer på nett er blitt stadig lettere og prisen er på vei nedover. Allikevel er det forskjell på de ulike tilbyderne i form av gebyrer og hvilke tilleggstjenester de tilbyr inkludert. I tillegg har flere nettbanker etterhvert begynt å tilby kjøp og salg av verdipapirer integrert.

Det finnes en rekke ulike tilbud på nettet for å drive aksjehandel. Det som ofte skiller tjenestene er kurtasjen, eller hvor mye i provisjon de tar per handel. Kurtasjen vil ofte minske jo mer du handler, men ofte kan nye kunder bli tilbudt tidsbegrensede lave priser på kurtasjen. Hos enkelte kan du i tillegg få renter på beløp som ennå ikke er handlet for, og tilbyr aksjehandel ikke bare på Oslo Børs men også på en rekke internasjonale markeder. De fleste tilbyr nå sanntidspriser og tips eller analyser om markedsutvikling. Andre elementer som skiller de ulike aktørene er ofte hvor mange tilleggsprodukter de kan tilby, som f.eks. å selge kort/shortsalg (selling short), cfds (contracts for difference) eller spread betting.


Har du litt dårlig samvittighet fordi du vet du burde skiftet leverandør for lengst? Med Payr får du hjelp til å finne de leverandørene som passer dine behov og ditt forbruk best. Last ned Payr-appen og la oss sjekke om du har de beste avtalene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån. Det er helt gratis og uforpliktende.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lære mer om aksjehandel?

Vi har satt sammen flere guider og artikler for å gjøre deg litt klokere på de tingene som er greit å vite når du skal drive med aksjehandel:
Aksjefond