New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
Meny
New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!

Boliglån

Beste boliglån

Du må ta høyde for at produkter kan ha ulike vilkår knyttet til inngåelsen og at ikke alle kan oppfylle kravene til det beste og billigste produktet. Derfor er det smart å bruke litt tid på å sette deg inn i ulike boliglån. 

For eksempel bruker enkelte banker å sette krav om medlemsskap i organisasjoner eller lignende for å få den laveste boliglånsrenten. La ikke dette skremme deg, fordi det vil fremdeles være mulig å få konkurrerende banker til å gi deg en tilsvarende god rente. 

Husk også at det ikke er en skremmende vanskelig prosess å bytte bank hvis du skulle finne ut at lånet du har idag ikke oppfyller kriteriene dine. 

 

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om boliglån

Les mer om boliglån her.