Banksparing

Beste brukskonto

Trenger du hjelp til å finne beste brukskonto for deg? Her har vi samlet noen tips som kan hjelpe deg på vei. Når du skal velge brukskonto(lønnskonto) så må du se på gebyrer og avgifter. Ikke vektlegg innskuddsrente. Til motsetning til en sparekonto er det stort omløp på en brukskonto, med lønn som kommer inn og utgifter og regninger som trekker penger ut fra kontoen.  

Pengene som ikke går til utgifter kan det være smart å vurdere å sette in på BSU- eller høyrentekonto. Et annet smart valg for disse pengene er å investere i aksjer eller fond.

Uansett lønner det seg å ta seg tid til å sammenligne ulike sparekontoer og brukskontoer som bankene tilbyr, for å finne den beste.

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om banksparing

Les mer om banksparing her.