Banksparing

Beste sparekonto

Når du skal velge sparekonto er det viktig å ta hensyn til hvor ofte du har behov for uttak av penger. Mange banker tilbyr bare den beste sparerenten hvis du er villig til å minimere antallet ganger du skal ta ut penger fra kontoen. Overstiger du denne grensen må du betale et gebyr. Årsaken til dette er at bankene ønsker forutsigbarhet slik at de vet at pengene vil stå inne på kontoen i en lengre periode. 

Mange banker tilbyr også ubegrenset antall uttak, og et rentenivå som ikke står tilbake for de beste nivåene i andre mer tradisjonelle banker. Dette er gjerne mindre banker som ønsker å bruke en god rente som lokkemiddel for å få flere nye kunder. Selv om dette er et lokkemiddel er det ingenting i veien med å gå for disse bankene, tvertimot kan forskjellen mellom den beste og den dårligste renta være formidabel hvis sparebeløpet er stort nok.

Uansett anbefaler vi alltid å være utro mot banken din og alltid være på utkikk etter bedre vilkår på din sparekonto.

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om banksparing

Les mer om banksparing her.