Finn beste billån

Drømmebilen trenger ikke å forbli en drøm! 

Sharing is caring

Hvordan velge riktig billån

Med et lån til bil taes det sikkerhet eller pant i bilen du skal kjøpe. Andre alternativer til finansiering vil være usikrede forbrukslån, lån med kausjonist eller å bake det inn i boliglånet. Ta kontakt med banken din for å finne ut hva de kan tilby.

Noe som er viktig å tenke på når man velger, er hvor mye egenkapital man kan stille med. Jo mer man kan dekke selv, jo lavere blir renten man betaler på lånet. Hos mange selskaper vil termingebyret eller månedsgebyret være svært høyt, og dette kan gi store utslag på forskjeller i den effektive renten og det du faktisk ender opp med å betale. Har banken en lav nominell rente er det viktig at du sjekker hvor mye du faktisk må betale hver måned og hva den totale effektive renten blir. 

En bil faller fort i verdi og det du må huske på som en tommelfingerregel er at du bør nedbetale lånet på bilen i takt med at verdien på den faller. Ellers risikerer du å tape mer enn det naturlige verdifallet på bilen.


Har du litt dårlig samvittighet fordi du vet du burde skiftet leverandør for lengst? Med Payr får du hjelp til å finne de leverandørene som passer dine behov og ditt forbruk best. Last ned Payr-appen og la oss sjekke om du har de beste avtalene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån. Det er helt gratis og uforpliktende. 

New Call-to-actionNew Call-to-action

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen kategorier som forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du blir fornøyd med.

Det beste? Det er helt gratis!

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lære mer om billån?

Vi har satt sammen flere guider og artikler for å gjøre deg litt klokere på de tingene som er greit å vite når du skal søke om eller reforhandle billån:
Miljølån

Kjøpskontrakt bil

Billån ABC

Kaskofritt billån