Billån

Finn beste billån til elbil og hybrid

Du kan spare mye på billån til elbiler, hybrid eller andre lavutslippsbiler. Ofte er renten lavere og betingelsene bedre på såkalte miljølån enn for vanlige billån.

Hva er et grønt billån? Dette er en type lån beregnet for lavutslippsbiler eller spesielt miljøvennlige biler. Hvilke biltyper kvalifiserer til miljøbillån? De mest opplagte biltypene er elbiler og hybridbiler, biler som går på naturgass eller biogass samt etanolbiler E85. I tillegg kan bensin og dieselbiler som slipper ut maksimalt 100 til 130 gram CO2 per kilometer kvalifisere. Denne grensen varierer litt fra selskap til selskap.

Både bruktbiler og nye biler kan få slik finansiering. Hva er forskjellen på et billån til elbil og et vanlig lån til en mer forurensende bil? Foruten kravet om at bilen skal være miljøvennlig, fungerer lånet helt vanlig. Banken tar pant i bilen og nedbetalingen fungerer på vanlig vis til lånet er nedbetalt. Lønner det seg? Hvis du ikke har mulighet til å finansiere det på annen måte, er denne typen lån et godt alternativ. Få gjerne banken din til å stille opp noen regnestykker på ulike finansieringsforslag så ser du fort hvilke muligheter du har og som lønner seg.

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om billån

Les mer om billån her.