New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
Meny
New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
bli en Payr partnerbedrift

Partnerskap med Payr

I Payr jobber vi for å hjelpe våre brukere å finne og bytte til de tjenesteleverandørene som passer best til deres individuelle behov. På samme måte hjelper vi deg som bedrift med å finne de kundene dere er ute etter.

Brukerne får bedre passende leverandører basert på deres personlige profil, og våre partnerbedrifter får flere lojale kunder til en lavere markedsføringskostnad enn det som er standard i dag. Les mer om hva din bedrift kan få ut av å inngå samarbeid med Payr under.

Ta kontakt

No cure no Pay(r)

Hos Payr betaler du kun for konverterte kunder. Få full kontroll på kundekostnaden.

Treff de rette kundene

Vi matcher deg med kundene som blir værende.

Målrettet annonsering

Treff de rette kundene i det mest aktuelle tidspunktet i kjøpssyklusen.

Konkurrer på annet enn pris

Finn kundene som er opptatt av andre ting enn pris.
Noen av våre partnere
Eidsiva-transparent.png
tribe_logo.png
komplett mobil
Nemi-Forsikring_logo.png
easybank.png
Fjordkraft-logo-partner.png
instabank-logo-partner.png
Insr.io-partner.png
optin-logo-partner.png

Bli en Payr partnerbedrift

Treff kundene som blir

I Payr er vi opptatt av å bringe verdi både til brukerne våre og til våre partnerbedrifter. Som partner av Payr vil du derfor ikke få tilbud om betalt promotering av selskapet ditt i Payr-appen. 

Derimot vil du som partner av Payr være et av selskapene vi tilbyr våre brukere en enkel bytteprosess til. Når en bruker får tilbud om en bedre passende avtale i appen, vil vi ta oss av hele bytteprosessen, fra registrering til avslutning av eksisterende avtaler. Under finner du noen av fordelene ved å bli partnerbedrift.  

No cure no Pay(r)

Med vanlig annonsering betaler du for klikk og visninger, og det er ikke garantert at pengene du bruker fører til nye kunder. Hos Payr er ting annerledes. Hos Payr betaler du nemlig kun for ferdig registrerte kunder. Slik unngår du unødvendige kostnader, og du kan enkelt regne hjem anskaffelseskostnaden for hver enkelt kunde.

Spar tid på annonsering

Annonsering er tidkrevende, og det er vanskelig å treffe de rette forbrukerne til rett tid. Med Payr treffer du kundene når de er mest tilbørlige til å skifte leverandør; i betalingsøyeblikket. Derfor er Payr et verdifullt tilskudd til mer effektiv annonseringen.

Treff de rette kundene

Med Payr treffer du kundene som blir værende. Vi skreddersyr tilbudene til hver individuelle bruker, og vi sørger for å matche ditt brand med de som deler ditt selskaps verdier og personlighet. Slik sørger vi for at du får de brukerne som forblir lojale.

Konkurrer på annet enn pris

Våre brukere har lært oss at pris ikke alltid er viktigst når de skal skifte leverandør. Derfor legger vi også vekt på andre faktorer enn pris når vi sender ut tilbud. Slik kan også du som konkurrerer på annet enn pris få en reell sjanse til å treffe nye kunder som en del av en mer naturlig markedsplass.

Ta kontakt

Andre tjenester og samarbeid

Finn samarbeidet som passer din bedrift

1

PSD2 partnerskap

Er din bedrift klar for en hverdag der PSD2, betalingsformidlingsdirektivet, er aktivt? Payr har lang erfaring med PSD2 og tilbyr løsninger for å teste ut dine PSD2-løsninger i et begrenset miljø. Vi har allerede PSD2-piloter gående med flere ledende banker i Norge.

Les mer om mulighetene for din bedrift her, eller kontakt christoffer@payr.no for en uforpliktende prat.

2

Lisensiering

Ønsker du å tilby dine kunder en enklere måte å betale og håndtere regninger? Payr tilbyr lisensiering av en eller flere moduler av vår tjeneste for  regningsbetaling. Dette inkluderer vår egenutviklede OCR-skanner for regningsbetaling, som av mange regnes som best i markedet.

Les mer om mulighetene for din bedrift her, eller kontakt christoffer@payr.no for en uforpliktende prat.