bli en Payr partnerbedrift

Partnerskap med Payr

I Payr jobber vi for å hjelpe våre brukere å finne og bytte til tjenesteleverandørene som passer best til deres individuelle behov. På samme måte hjelper vi deg som bedrift med å finne de kundene dere er ute etter.

Brukerene får bedre passende leverandører, og våre partnerbedrifter får flere lojale kunder til en lavere markedsføringskostnad enn det som er standard i dag. Les mer om hva din bedrift kan få ut av å inngå samarbeid med Payr under.

No cure no Pay(r)

Hos Payr betaler du kun for konverterte kunder. Få full kontroll på kundekostnaden.

Treff de rette kundene

Vi matcher deg med kundene som blir værende.

Målrettet annonsering

Treff de rette kundene i det mest aktuelle tidspunktet i kjøpssyklusen.

Konkurrer på annet enn pris

Finn kundene som er opptatt av andre ting enn pris.
Noen av våre partnere
Eidsiva-transparent.png
tribe_logo.png
komplett mobil
Nemi-Forsikring_logo.png
easybank.png
Fjordkraft-logo-partner.png
instabank-logo-partner.png
Insr.io-partner.png
optin-logo-partner.png

Bli en Payr partnerbedrift

Treff kundene som blir

I Payr er vi opptatt av å bringe verdi både til brukerne våre og til våre partnerbedrifter. Som partner av Payr vil du derfor ikke få tilbud om betalt promotering av selskapet ditt i Payr-appen. Til det tar vi både brukerne og partnerne våre for seriøst.

Derimot vil du som partner av Payr være et av selskapene vi tilbyr enkelt bytte til i vår markedsplass. Når en bruker får tilbud om en bedre passende avtale i appen, vil vi ta oss av hele bytteprosessen, fra registrering til avslutning av eksisterende avtaler. Under finner du noen av fordelene ved å være en Payr partnerbedrift.  

No cure no Pay(r)

Der hvor du ved vanlig annonsering betaler for klikk og visninger, og ikke er garantert at pengene du bruker fører til nye kunder, er ting annerledes hos Payr. Hos Payr betaler du nemlig kun for ferdig registrerte kunder. Slik unngår du unødvendige kostnader, og du kan enkelt regne hjem anskaffelseskostnaden for hver enkelt kunde.

Spar tid på annonsering

Annonsering er tidkrevende, og det er vanskelig å treffe de rette forbrukerne i det mest aktuelle tidspunktet i kjøpssyklusen. Med Payr treffer du kundene når de er mest tilbørlige til å skifte leverandør; i betalingsøyeblikket. Derfor er Payr et verdifullt og lite tidkrevende tilskudd til annonseringen. Det mest aktuelle tidspunktet i en forbrukers kjøpssyklus

Treff de rette kundene

Med Payr treffer du kundene som blir værende. Vi skreddersyr tilbudene til hver individuelle bruker, og vi sørger for å matche deg med de som deler ditt selskaps verdier og merkevare- personlighet. Slik sørger vi for at du får de brukerne som forblir lojale.

Konkurrer på annet enn pris

Våre brukere har lært oss at pris ikke alltid er tyngstveiende når de skal skifte leverandør. Derfor legger vi også vekt på andre ting enn pris når vi sender ut tilbud. Slik kan også du som konkurrerer på annet enn pris få en reell sjanse til å treffe nye kunder, og du unngår å delta i et “race to the bottom”.

Ta kontakt

Andre tjenester og samarbeid

Finn samarbeidet som passer din bedrift

1

PSD2 partnerskap

Er din bedrift klar for en hverdag der PSD2, betalingsformidlingsdirektivet, er aktivt? Payr har lang erfaring med PSD2 og tilbyr løsninger for å teste ut dine PSD2-løsninger i et begrenset miljø. Vi har allerede PSD2-piloter gående med flere ledende banker i Norge.

Bli en av PSD2-vinnerne med Payr!

Kontakt christoffer@payr.no for en uforpliktende prat.

2

Lisensiering

Ønsker du å tilby dine kunder en enklere måte å betale og håndtere regninger? Payr tilbyr lisensiering av en eller flere moduler av vår tjeneste for  regningsbetaling. Dette inkluderer vår egenutviklede OCR-skanner for regningsbetaling, som av mange regnes som best i markedet.

Kontakt christoffer@payr.no for en uforpliktende prat.