Dere har betalt regninger for 1 milliard!

Payr
14. juni 2019
Snart 2 år etter lanseringen har vi nådd en nesten ufattelig milepæl. Dere har nemlig betalt regninger for mer enn 1 milliard kroner i appen! Det er mer enn hos enkelte norske banker det!

Til deg som har tatt i bruk Payr for å slippe å knote med papirfaktura, få eFakturaene ut av verden eller begge deler: takk for at du bruker Payr! Vi synes det er fantastisk kult at Payr for mange av dere har blitt den foretrukne måten å betale regninger på (gikk du glipp av testen av de ulike fakturaskannerne?)

For å sette det i perspektiv, hva annet kan du få for 1 milliard?  

Payr-christmas-party

Så glad blir du når du runder 1 milliard.  📷: Noor Dawod Photography

 

Betale lønna til Messi i 1 år

Lionel Messi er verdens desidert best betalte fotballspiller, og tjener hele 80 millioner kroner i måneden på å sparke ball i FC Barcelona. Om du har 1 milliard til overs har du råd til å betale lønna hans i rett over 1 år.

 

4000 meter motorvei

Én meter motorvei koster 250.000 kroner. For 1 milliard kroner kan du da bygge 4000 meter motorvei, eller 4 km. Da kommer du deg såvidt utenfor Ring 3.

 

"Skrik" av Edvard Munch (men bare nesten)

Da bildet ble solgt på Sotheby's i 2012 var det tidenes dyreste kunstverk solgt på auksjon, med en prislapp på heftige $119,9 millioner. Justert til dagens pris tilsvarer det ca $130,9 millioner, eller 1,1 milliarder kroner. 100 millioner kroner ekstra, og du kunne sikret deg ditt eget eksemplar. 

 

2,5 millioner sesongkort for bysykkel

For 1 milliard kroner kan du kjøpe bysykkelkort for Oslo til nesten 4 ganger Oslos befolkning. Hva du skal med så mange bysykkelkort er en annen sak.

 

1 stykk indisk bryllup

Når pappaen din er Indias rikeste mann har du råd til å gå litt over the top når du gifter deg. Da Isha Ambani, datteren til Indias rikeste mann Mukesh Ambani, giftet seg i desember 2018, kom sluttsummen på $100 millioner, eller 864 324 000 norske kroner. For den prisen får du intimkonsert med Beyoncé, 100 chartrede flyreiser for å fly inn gjestene, og overnatting for gjestene på 5 femstjerners-hoteller, for å nevne noe.

 

Hva hadde du brukt 1 milliard kroner på?

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å bygge Payr for og med deg, og å gi deg et verktøy som funker i din hverdag. Derfor ønsker vi dine forslag på forbedringer og ting du savner i appen. Kanskje blir det nettopp ditt forslag som blir bygd neste gang!

Send ditt forslag

Du vil kanskje like

disse artiklene om Nyheter

Bli den første som får vite det siste fra Payr