To fantastiske år med Payr

Payr
28. juni 2019

Payr har bursdag, og det må feires! 

I dag er det nøyaktig to år siden vi lanserte den første versjonen av Payr i App Store, etter mange lange måneder med mye arbeid, brukertesting og altfor lite søvn. 


news-payr-is-live

 

To år og 40.000 registrerte brukere senere er vi mer klare enn noensinne for fortsettelsen sammen med dere. Det har vært en fantastisk reise som ikke hadde vært mulig uten dere som heier på og bruker appen (takk fra alle oss!). La oss ta en titt på hva vi har oppnådd sammen:

1.077.669.557

De siste to årene har dere betalt regninger for 1.077.669.557 norske kroner

436.450

Dere har betalt snart 500.000 regninger

79.917 

Dere er nesten 80.000 som har installert appen, og 40.000 som har skjønt poenget at man faktisk må registrere seg for å ta den i bruk.

11,6

Så mange spørsmål stilte dere i snitt til vår Support-avdeling hver dag, året rundt. 

5.962

Antallet besøkende til den mest populære FAQ-artikkelen på support-sidene våre som spør om det koster noe å bruke Payr. (Det enkle svaret er nei!) 

23

I dag er vi 23 stykker som jobber med å bygge appen i Norge og Polen. 

369

Pakker av ekstremt avhengighetsskapende kreolsk kyllingsalat som har blitt fortært i lunsjen hos Payr. (Antall avrundet nedover.)

5

Ulike kontorlokaler vi har hatt på veien fra første kodelinje skrevet på et lite krypinn på kontorfellesskapet Mesh, til der vi sitter i dag og titter over på gamle Oslo Sparebank på den andre siden av veien.

 

Dette er virkelig bare første skritt på reisen. Vi har sagt det før, men vi sier det igjen: takk til dere som har støttet oss på veien. Vi kunne ikke gjort dette uten dere.

Nå gleder vi oss til neste etappe! Følg med - og skål for fremtiden 🍻

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å bygge Payr for og med deg, og å gi deg et verktøy som funker i din hverdag. Derfor ønsker vi dine forslag på forbedringer og ting du savner i appen. Kanskje blir det nettopp ditt forslag som blir bygd neste gang!

Send ditt forslag

Du vil kanskje like

disse artiklene om Om Payr

Bli den første som får vite det siste fra Payr