Payr får med 50 brukere som medeiere

Yvonne Edseth
04. juni 2019

Vi har ruget på en hemmelighet i flere uker nå, som vi har klødd i fingrene etter å kunne dele med deg. Og endelig kan vi det! Vi er veldig glade over å kunne fortelle at vi har hentet nesten 6 millioner kroner i frisk kapital for å gjøre din Payr-opplevelse enda bedre.

Velkommen til 50 nye medeiere!

Det aller beste? 50 av dere som bruker Payr mest har gått inn som medeiere og investorer i selskapet, og skal være med på reisen videre. Rett etter påske gikk vi nemlig ut til et lite utvalg av våre brukere og spurte om dere var interessert i å investere i Payr. Og det var dere!

Over 500 meldte interesse, og til slutt måtte vi faktisk sette på bremsene, fordi vi nådde målet vårt, og vel så det.

Sammen med eksisterende investorer har dere investert 5,9 millioner kroner. Målet vårt var 5 millioner, så med andre ord oversteg vi målet vårt med nesten én million før vi måtte si stopp.

Sammen skaper vi magi

Helt siden vi startet selskapet i 2016 har det vært viktig for oss å lage en tjeneste for folk flest. Derfor har vi hele tiden testet produktene vi har bygget på dere, og vi har gravd og spurt for å forstå hvordan vi kan bygge tjenester som faktisk gir folk flest en enklere økonomisk hverdag.

Hva er da egentlig mer naturlig enn å invitere dere som bruker appen til vanlig med på laget? Sammen skal vi fortsette å utvikle Payr og å lage nye tjenester som letter den økonomiske hverdagen for folk flest.

Så til Aslaug, Trygve, Marit, Atle og alle dere andre som vi er så heldige å ha fått med på laget; vi gleder oss til fortsettelsen!

Kort oppsummert

  • Dere som bruker Payr investerer 2,9 millioner kroner! 
  • Totalt blir 50 Payr-brukere medeiere.
  • Eksisterende investorer investerer 3 millioner kroner.

Du vil kanskje like

disse artiklene om Om Payr

Bli den første som får vite det siste fra Payr