Nå får du eFaktura og forslag til bedre avtaler som push-varsling

by Yvonne Edseth, on 15. august 2018

Nå blir livet litt enklere for deg som bruker Payr. Fra og med idag får du nemlig alle dine nye eFakturaer og forslag til bedre avtaler som push-varslinger.

Payr-appen har fått en etterlengtet oppgradering. Som Payr-bruker har du nå muligheten til å få push-varslinger på mobilen i det øyeblikket du mottar en eFaktura i Payr-appen, ( Du husker kanskje at Payr ble den første ikke-banken som fikk tilgang til eFaktura? ). Med dette blir Payr den første ikke-banken, og en av de første finansaktørene, som gir deg muligheten til å motta eFaktura som push-varsling.

Image from iOS (1)

Hva betyr det for deg? Vel, det er ikke lenger noen grunn til å bekymre seg for at du skal glemme regningen. Trykker du på varslingen sendes du til appen for godkjenning av betalingen. Du velger selv om du vil betale idag eller ved forfall. På sekunder har du lagt regningen til betaling. Enklere kan det vel ikke bli?

Få varslinger om bedre avtaler

Med denne oppgraderingen får du også muligheten til å motta varsling hver gang du mottar et forslag om bedre avtaler i tjenesten Smarte Regninger. For hvor kjipt er det ikke å gå glipp av gode deals og muligheten til å spare noen kroner?

Hvordan får jeg varsler?

Enkelt! Alt du trenger å gjøre er å laste ned en oppdatert versjon. Når du logger deg inn for første gang etter oppdateringen vil du få spørsmål om du ønsker å motta varsler fra oss. Om du angrer deg på valget du tok endrer du det simpelthen i appen under “Innstillinger”.

 

New Call-to-actionNew Call-to-action 

Topics:Smarte RegningereFakturaLaunchproduct

Comments