Payr medgründer Åste Einn finalist i Ung Innovasjonspris 2019!

Yvonne Edseth
26. mars 2019

Payr’s CDO og medgründer Åste Einn er en av finalistene i årets Ung Innovasjonspris! Prisen deles ut under årets Technoport i Trondheim onsdag 27. mars 2019. Åste er nominert sammen med 3 andre knallsterke damer, og vi heier på alle sammen.

Ung Innovasjonspris ble delt ut for første gang i 2007, og setter søkelyset på unge kvinner som står bak nyskapende idéer og produkter. Hensikten med prisen er å løfte fram kvinnene som lykkes, og bidra til å gjøre innovasjonene deres enda mer synlig.

Vi synes selvsagt det er ekstra kult at juryen har valgt Åste som en av finalistene. Hun er noe så sjeldent som en kvinnelig gründer som jobber i krysningspunktet finans og teknologi, to sektorer som ikke akkurat er kjent for et overflod av kvinner.

Åste Einn- en av Norges 50 fremste teknologikvinner

Dette er ikke første gang Åste har blitt anerkjent for sitt arbeid med Payr. I 2017 ble hun som eneste norske kvinne inkludert på den internasjonale Women in Fintech Powerlist, og hun har to år på rad blitt kåret til en av Norges 50 fremste teknologikvinner, senest i 2019.

Juryen som har valgt ut de fire finalistene består av ledende aktører innen innovasjon og næringsliv i Norge og Trondheimsregionen. Blant jurymedlemmene finner man erfarne navn som Rita Ottervik, ordfører i Trondheim, Pål T Næss, Divisjonsdirektør i Innovasjon Norge og Toril A. Nagelhus Hernes, prorektor for nyskaping ved NTNU.

Vi krysser fingrene for at det går hele veien til topps, men er uansett utrolig stolte over denne anerkjennelsen!

Mens du er her

Visste du at du kan bruke Payr-appen til å sørge for at du får maks ut av pengene? Payr hjelper deg nemlig å finne leverandørene som passer best for nettopp deg, og du betaler alle regninger med bank- eller kredittkort. Det koster deg ingenting hverken å laste ned eller å bruke Payr, og du kan bruke den uansett hvilken bank du har.

New call-to-action

New Call-to-action

Du vil kanskje like

disse artiklene om Nyheter

Bli den første som får vite det siste fra Payr