Nå kutter vi tiden det tar å betale en regning i Payr

Payr
20. september 2019

Vi introduserer en enklere måte å betale regningene som kommer igjen og igjen. Her er hvordan vi gjør det.

Mest sannsynlig er vi enige om en ting; regningsbetaling står langt nede på lista over ting vi har lyst til å bruke tid på. Likevel er det bare å innse at regningsbetaling ikke er til å komme unna. Hvert år mottar vi nordmenn 100 millioner eFakturaer og hele 160 millioner papirfakturaer, og å glemme betalingen kan bety både purringer og betalingsanmerkninger.

Kanskje det er derfor Payr har blitt så populær blant mange av dere. Selv om vi ikke kan få regningene til magisk å forsvinne, har appen spart mange nordmenn for mye tid og frustrasjoner. 

Til deg som bruker Payr nettopp for å slippe KID- og kontonummer har vi nå en gladnyhet 🙌. I den nyeste versjonen av appen gjør vi det nemlig enda enklere å betale gjentagende regninger. Nå får du muligheten til å kopiere regninger i appen, sånn at du kan gjennomføre gjentagende betalinger når og hvor som helst, uten å bekymre deg for om du har tilgang på regningen. 

Når er denne funksjonaliteten nyttig? Vel, om du tilhører oss som handler med Klarna med jevne(eller ujevne) mellomrom 🙋. Da trenger du bare å kopiere forrige Klarna-regning i appen, justere beløpet, og betalingen er gjort på sekunder.

 

Hvordan det funker

1. Du trykker deg inn på regningen du vil kopiere i appen.
2. Trykk på kopier-ikonet.
3. Bekreft at du ønsker å kopiere fakturadetaljene i boksen som popper opp.

kopier regningene enkelt i Payr

Voilá! Du har lagd en fiks ferdig identisk faktura på under 10 sekunder. Ønsker du å gjøre endringer på summen som skal betales eller forfallsdato gjør du det som du ellers ville gjort det i Payr.

New Call-to-actionNew call-to-action

Men, det er ikke alt som er nytt 👇

 

Nytt design

Det er ingen hemmelighet at vi er over gjennomsnittet opptatt av brukerfunksjonalitet. For å sørge for at appen er intuitiv og enkel i bruk har vi testet, endret og forkastet vår fair share av utkast og skisser.

Men! vi er ikke bare opptatt av at ting skal funke bra, vi vil at det skal se bra ut også. Derfor har den nyeste app-versjonen ikke bare fått en ny funksjon, men også en mini-makeover. For å sørge for at du får en smooth og silkemyk betaling har vi nemlig redesignet store deler av appen. Få en sneak peek under, eller sjekk ut alle endringene i appen.

nytt design i Payr 

Hva nå?

Arbeidet med å forenkle regningsbetaling fortsetter, men ikke nok med det; Fremover vil vi også fokusere på å gjøre alle typer betaling enklere og mer tilgjengelig for deg.

Hva det innebærer avslører vi når tiden nærmer seg, men i mellomtiden lurer vi på en ting: Hvilke nye funksjoner ønsker du deg i appen? La oss vite ved å sende oss dine forslag her.

Regningsbetaling gjort enda enklere

Gjør som 80.000 andre. Last ned Payr og prøv en enklere måte å betale regninger på. 

LAST NED APPEN

Du vil kanskje like

disse artiklene om Produkt

Bli den første som får vite det siste fra Payr