Payr + Hudya = sant

Payr
15. juli 2019
Payr slår seg sammen med Hudya for å kunne gjøre din økonomiske hverdag enda enklere. Sammen skal vi knuse myten om tungvint personlig økonomi.
 

Da vi startet Payr i 2016 var vi 3 gründere med ambisjon om å lage teknologiske løsninger som gjorde personlig økonomi enklere, og et hårete mål om å bli en av de ledende fintech-selskapene i verden. Måneder med brukertesting, teknologiutvikling og uanstendige mengder kaffe senere lanserte vi Payr: en app for enklere regningsbetaling.

Spol fremover 3 år: Payr-teamet teller 23 ansatte i Norge og Polen, og de 40.000 nordmennene som har registrert seg som bruker i Payr har betalt regninger for over 1 milliard norske kroner. Vi har vokst til å bli et av de ledende fintech-selskapene i Norge, og vi har vunnet flere priser. Vi har blitt kåret til et av verdens 100 mest innovative selskaper av KPMG og H2 Ventures. Vi har feiret store milepæler, og gnisset tenner i frustrasjon over ting som ikke har gått som planlagt.

Nå er tiden inne for neste steg på reisen, og vi slår oss sammen med Hudya. Sammen skal vi jobbe mot å lage innovative og banebrytende løsninger som gjør ditt liv enda enklere.

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Vårt mål har alltid vært å kunne tilby smarte løsninger til forbrukere internasjonalt, og sammen med Hudya får vi musklene og farten til å klare det. At vi slår oss sammen betyr også at vi kan fokusere fullt på å bygge produkter for deg.

For der vi er gode på å bygge produkter, er Hudya gode på distribusjon. Sammen blir vi dynamitt, og vi skal ta Payr til neste nivå. Vi skal forbedre eksisterende løsninger, og vi skal utforske nye muligheter. Fordi vi synes at du kun fortjener det beste.

Hva betyr det for deg som bruker Payr?

Du som bruker Payr i hverdagen vil ikke merke noen forskjell når vi nå slår oss sammen (og når det kommer endringer sier vi selvfølgelig ifra). Det vil fremdeles ikke koste deg noe å bruke Payr, og du trenger heller ikke å foreta deg noe. Bare fortsett å bruke Payr som du alltid har gjort.

 

Vi skal fortsette å fokusere på det som betyr noe

Selvom vi har nådd en stor milepæl i Payrs (forholdsvis) korte liv er reisen langt fra over. Fremover skal vi fortsette å fokusere på det som ligger i kjernen for Payr:

  • Bygge finansielle løsninger som du kan bruke i hverdagen.
  • Bidra til at du får kontroll over pengene dine.
  • Bygge løsninger som tar hensyn til at vi alle er forskjellige.
  • Være transparent om hva vi gjør og hvorfor.

 

Hudya hvem?

Hudya er et fremtidsrettet, norsk selskap med virksomhet i Sverige, Danmark og Norge. De deler målet vårt om å spare forbrukerne for tid og penger, og de har bygget en unik, digital plattform hvor de har samlet tjenester både privatpersoner og bedrifter trenger på ett sted. Sammen skal vi jobbe mot å skape og distribuere tjenester til en lav kostnad uavhengig av land, med oppstart i Skandinavia.

Dette er virkelig bare første steg.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og det håper vi du gjør og!

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å bygge Payr for og med deg, og å gi deg et verktøy som funker i din hverdag. Derfor ønsker vi dine forslag på forbedringer og ting du savner i appen. Kanskje blir det nettopp ditt forslag som blir bygd neste gang!

Send ditt forslag

Bli den første som får vite det siste fra Payr