Payr tok storeslem!

Yvonne Edseth
19. september 2018

2018 har så langt vært et kjempeår for Payr. Vi har passert 80 000 nedlastninger. Ved årsskiftet lanserte vi vår hittil største satsning, Smarte Regninger, og i mai annonserte vi at DNB Venture hadde gått i spissen for en investering på 11 millioner i Payr, noe som gjorde at vi kan fortsette å bygge produkter for deg og din økonomiske hverdag.

I går kveld ble det hele toppet med TO priser under den norske finalen av Nordic Startup Awards i Tromsø. Payr ble kåret til Best Fintech Startup, og vi mottok den gjeveste prisen for Startup of the Year!

Om vi er glade for å stikke av med prisene? Glad er ikke engang i nærheten av å beskrive hvordan vi føler det. Shit pomfritt, for en følelse å vite at juryen og så mange av dere synes vi fortjener prisene!

Konkurransen var beinhard og det var flere andre sterke startups med til finalen, noe som gjør at dette smakte ekstra godt.

LRG__A7R0100 (1) (1)

Payr CEO og medgründer Espen Einn, som var til stede i Tromsø for å motta prisene, sier det best:

Det er utrolig kult å få denne anerkjennelsen av arbeidet alle i Payr-teamet har lagt ned i selskapet og produktet. Vi har hele tiden fokusert på å lage produkter som folk faktisk trenger. Vi har spurt og gravd for å finne ut hvilke problemer folk har, og hvilke løsninger de savner. Ikke ett eneste produkt eller feature har blitt lansert uten grundig brukertesting først. Det har tydeligvis lønt seg, for her står vi ett år etter lansering, med mer enn 80 000 nedlastninger, med lojale brukere som har betalt regninger for over 400 millioner kroner gjennom appen vår, og nå med hele to priser som beviser at veldig mange synes vi har gjort mye riktig.

Med dette vant vi to av de tre kategoriene vi var nominert i (hvor sykt er ikke det?), og vi skal til den nordiske finalen i København 30.oktober! TAKK til dere som har stemt på oss, og dere som har blitt Payr-brukere. Disse prisene er litt deres også. 

A Great Offer, Just a Click Away

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Du vil kanskje like

disse artiklene om Insider

Bli den første som får vite det siste fra Payr