Vi lanserer Payr 2.0: nytt design og økonomi med personlighet

Yvonne Edseth
16. januar 2019

Hvor digg hadde det ikke vært å være sikker på at du har avtalene og leverandørene som passer deg, sånn at du får maks verdi for pengene?

Her i Payr synes vi det er urettferdig at du skal gå glipp av avtalene og leverandørene som passer deg best, bare fordi du ikke er villig til å bruke timer foran dataen med å sammenligne ulike avtaler og leverandører. Derfor introduserte vi for ett år siden vår tjeneste for enkel produktsammenligning, hvor du får hjelp til å finne frem i jungelen av ulike avtalevilkår og lokketilbud.

Nå tar vi det hele et skritt videre, og sparker det nye året i gang med å lansere en splitter ny og redesignet versjon av Payr-appen, som allerede nå er tilgjengelig både på Android og iOS. Ikke bare har den nye versjonen fått en real makeover, men tilbudene på nye avtaler du får i appen vil være skreddersydde til deg som person. Den oppdaterte tjenesten vil fremdeles dekke strøm, forsikring, mobil og refinansiering, men der vi før kun har tatt hensyn til mer generiske ting som produktkvalitet og pris(som fremdeles vil spille en rolle) vil nå personligheten din tas med i beregningen.

Fordi alle er forskjellige, og på denne måten kan vi sørge for at du finner nettopp de leverandørene som du blir fornøyd med, uansett om det er pris, kvalitet, eller noe helt annet som er viktig for deg når du skal velge leverandør.

Når du likevel skal ta deg bryet med å skifte leverandør, er det greit å gjøre det ordentlig.

 

Personlig og skreddersydd

Oppdater appen, og neste gang du logger deg inn vil du bli møtt av synet under. Yep, vi har gitt rom for en test i appen. Hvorfor? For å gi deg et verktøy for å få et enda bedre økonomisk liv.

samsung-test

 

Alt du trenger å gjøre er å svare på 6 enkle spørsmål (ta det med ro, ikke noe sensitivt). Svarene du gir vil avgjøre hvilken profil du ender opp med. Totalt er det 12 ulike profiler du kan ende opp med, som hver har litt ulike verdier og forhold til personlig økonomi.

3stk_test_ios

 

Kanskje får du deg en aha-opplevelse. Kanskje visste du det som står i profilen fra før. Uansett vil svaret gi oss en pekepinn på hvilke leverandører og avtaler som passer (og ikke passer) deg.

Selvfølgelig vil det være like enkelt å bytte som tidligere, og selvfølgelig vil vi fremdeles gi deg forslag på de leverandørene og avtalene som er best for deg, uavhengig av om det er noen vi har avtale med eller ikke. Det skulle bare mangle.

Og du? Har du fremdeles ikke lastet ned appen finner du den på både App Store og Google Play. Den er helt gratis å laste ned og gjør det litt enklere å ta smartere økonomiske valg. 

Ta kontroll over økonomien

Last ned Payr-appen og la oss sørge for at du alltid har leverandørene og avtalene som passer best for deg og din økonomi. Du kan bruke Payr uansett hvilken bank du har, helt gratis.

New Call-to-action

New Call-to-action

Du vil kanskje like

disse artiklene om Produkt

Bli den første som får vite det siste fra Payr