Nytt i appen: Ta makta tilbake med Payr

Yvonne Edseth
15. februar 2019

Er du litt lei av å være selskapenes melkeku? Nå blir det like enkelt å bytte avtale som det er å smøre seg ei brødskive til frokost.

Det er ikke bare treningssenteret som nyter godt av at du aldri får somlet deg til å avslutte eller bytte abonnement. Hvert år betaler nemlig vi nordmenn millioner av kroner for mye til diverse selskaper og leverandører fordi vi ikke bruker tid på å reforhandle avtalene vi har i dag.

Mangel på bevissthet, tid og kunnskap om hva du skal se etter gjør at du sannsynligvis kaster penger ut av vinduet på avtaler som ikke gir deg maks valuta for pengene. Bra for selskapene, men utrolig kjipt for deg.

Her hos Payr synes vi det er urettferdig at du som forbruker skal ta til takke med noe annet enn det beste, bare fordi det å sammenligne leverandører og avtaler ikke nødvendigvis er prioritet i en travel hverdag. Det er rett og slett på tide at du som forbruker får makta over egne avtaler. Mangel på tid og innsikt skal ikke lenger være en unnskyldning for å ha ugunstige avtaler som ikke gagner deg.

Leverandørbytte på dine premisser 

Derfor kan du nå gå inn i Payr-appen og selv be om å motta tilbud fra leverandørene. Helt på dine premisser. Du velger selv innen hvilke(n) kategorier du ønsker å motta tilbud, og vi tar jobben med å finne de leverandørene og avtalene som har de gunstigste vilkårene for nettopp deg.

iphone-x_offer.request

Du kan fortsette med hverdagen, og snart vil tilbudene starte å tikke inn i appen. Dersom du spotter en avtale du synes ser interessant ut kan du gå inn og lese mer om den. Har vi truffet spot on med tilbudet bytter du med et par klikk. Tilbudene du ikke liker fjerner du med en sveip.

Om vi finner at du allerede har den beste avtalen og leverandøren for deg lar vi deg vite det og. Målet vår er nemlig ikke å tvinge gjennom et bytte, men å sørge for at du alltid har avtalene som er best for deg og økonomien din.

PS! Har du testet personlighetstypen din i appen får du tilbud som er skreddersydd for nettopp deg og dine preferanser. Ganske fint dersom det er andre ting enn pris som er viktig for deg når du skal bytte leverandør.

Last ned Payr, helt gratis

 

Med Payr finner du raskt ut om du har de beste leverandørene for deg, og du betaler alle regninger med bank- eller kredittkort. Det koster deg ingenting hverken å laste ned eller å bruke Payr, og du kan bruke den uansett hvilken bank du har.

New Call-to-action

New Call-to-action

Du vil kanskje like

disse artiklene om Produkt

Bli den første som får vite det siste fra Payr