New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
Meny
New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!

Tribe + Payr = bedre forsikring til deg

Yvonne Edseth
31. mai 2018

Nå blir det enda enklere å få gode deals i Payr-appen! Vi har gått sammen med Tribe forsikring for at det skal bli enda enklere for deg å få den beste forsikringen til en hyggeligst mulig pris.

Tilbake ved årsskiftet lanserte vi tjenesten Savr - markedsplassen hvor du enkelt kan sammenligne og bytte abonnementer og leverandører direkte i Payr-appen. Da vi lanserte satte vi oss som mål at dette skulle bli en markedsplass som skal hjelpe deg å finne bedre alternativer for dine abonnementer og avtaler - fra boliglån til mobil.

Nå har vi tatt et stort skritt i retning mot målet! Vi inngår samarbeid med Tribe forsikring, noe som betyr at du fra nå av vil kunne få tilbud om gode forsikringer til en rabattert pris i Payr.

 

Hvorfor Tribe?

Tribe og Payr deler samme målsetting, nemlig å gjøre forsikring mer rettferdig og transparent for deg som forbruker. Tribe har dessuten en pris- og dekningsgaranti som gjør at 8 av 10 nordmenn vil kunne få tilbud om en forsikring med samme vilkår og dekning, bare billigere.

Dessuten får du:

  • Vennerabatt fra dag én – opptil 50% rabatt
  • Ingen lokketilbud – kun indeksjustering av prisen

Du kan lese mer om samarbeidet i e24

Hva har dette å si for meg?

Du kan fortsette å betale regninger i Payr-appen, akkurat som før.

Den eneste forskjellen er at du nå vil kunne motta tilbud om bytte av forsikring når du betaler forsikringen din. Fra bil og campingvogn til kjæledyr og hus - alt dette kan du nå få sjansen til å få et skreddersydd tilbud på via i Payr.

Gjelder dette absolutt alle?

Nei. Bare om vi virkelig mener at vi har et bedre tilbud enn det du har idag kommer du til å motta et forslag i appen. Vi er ikke interessert i å bombardere deg med urelevante tilbud.

Om du er fornøyd med forsikringen du har idag, og ikke ønsker å motta et tilbud i appen, er det selvsagt ikke noe stress. Du kan når som helst gå inn og skru av og på Smarte Regninger i appen.

Hvor mye kan jeg spare?

Det avhenger helt av avtalen du har idag! I snitt sparer de som bytter 3500 kroner, men mange har spart langt mer. Hvor mye du kan spare finner du enkelt ut ved å betale forsikringen din gjennom Payr.

Og du - ønsker du å motta tilbud fra Payr er det lurt å ta bilde av hele regningen din om du betaler papirfaktura. Dette for at vi skal kunne garantere at tilbudet vi gir deg faktisk er bedre enn det du har idag.

Last ned Payr, helt gratis

 

Med Payr finner du raskt ut om du har de beste leverandørene for deg, og du betaler alle regninger med bank- eller kredittkort. Det koster deg ingenting hverken å laste ned eller å bruke Payr, og du kan bruke den uansett hvilken bank du har.

New Call-to-action

New Call-to-action

Bli den første som får vite det siste fra Payr