Banksparing

Sammenlign BSU boligsparing for ungdom

Det er betydelige forskjeller på de ulike BSU-kontoene, og det er derfor viktig at man velger riktig bank. 

Denne spareformen er ekstremt gunstig og medfører en rekke fordeler for ungdom under 34 år som har rett til å spare på denne måten. Man får opptil 5000 kr skattefradrag på spart beløp, og man kan spare opptil 25.000 kroner hvert år. Totalt kan man med BSU boligsparing spare maks 300.000 kroner. I tillegg vil man tjene gode renter som ofte er høyere enn andre typer sparekontoer.

En av de viktigste fordelene ved boligsparing er at man faktisk sparer til bolig og sitter med et beløp som kan gi fordeler til førstehjemslån. Pengene må utelukkende gå til kjøp av bolig eller nedbetaling av boliglån. Det er ikke noe krav om at du må sette inn penger på kontoen hvert år. Dette er opp til hver enkelt. Du behøver heller ikke å spare maks beløpet på 25.000 kr, men kan selv velge hvor mye du vil sette in på BSU-konto hvert år. Man kan dessuten bare opprette en konto per person.

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om banksparing

Les mer om banksparing her.