Kredittkort

Sammenlign cashback-kort

Et stort utvalg av kort gir deg en eller annen form for cashback eller rabatt når de brukes på alle kjøp med kortet. Utover denne rabatten fungerer de som helt vanlige kredittkort. En annen type rabattkort er bensinkort som er myntet på å gi deg drivstoffrabatt når du fyller bensin. 

Cashback kommer overraskende nok fra et engelsk begrep og henspeiler på det faktum at du faktisk får penger igjen for å bruke kort av denne typen. I praksis vil det si at kortselskapet gir en prosentandel av det du har kjøpt for med kortet og gir dette tilbake til deg. Ofte operer selskapene med en maksgrense for en slik typer bonuser per år, så du kan sjeldent oppleve å få ubegrenset med penger igjen. Fordelen er selvfølgelig at når du først trenger å bruke et kredittkort, hvorfor ikke få litt igjen for det.

Begrepet kommer fra en type kredittkort som er blitt mer og mer vanlig i Storbritannia og USA der konkurransen mellom de ulike kortproduktene er betydelig hardere. Etterhvert som konkurransen har økt på det norske markedet, har disse typene kort blitt mer og mer vanlige også her. Flere bruker nå rabatter for å lokke flere brukere til seg. Dette kommer naturlig nok oss forbrukere til hjelp, i og med at man kan spare svært mye på å velge rett produkt. Dette forutsetter selvfølgelig at man bruker kortene riktig og betaler regningene i tide.

Hva høres vel ikke bedre ut enn å faktisk tjene penger på å bruke kredittkort? Cashback eller rabattkort høres umiddelbart svært gunstig ut og det er det også, men vel og merke kun hvis du er av typen som har orden på økonomien og betaler regningene i tide. Da kan man i beste fall spare/tjene flere tusen kroner på å bruke slike kort konsekvent og systematisk hvis man tar i bruk de alternativene som finnes på markedet idag.
Hvis du ikke innfrir regningene før den rentefrie perioden er utløpt vil vanlige renter påløpe det utestående beløpet.

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om kredittkort

Les mer om kredittkort her.