Scanning

La kundene dine få nyte godt av markedets ledende løsning.  

Knoting og tasting av lange KID-nummer, kompliserte kontonummer, riktig forfallsdato og beløp. 

Med Payr kan dine kunder bruke mobilkameraet til å automatisk legge inn all betalingsinformasjonen fra papir-fakturaer. De kan også laste opp bilder som de har tatt tidligere.

Slik får dine kunder en bedre betalingsopplevelse, og de sparer tid og frustrasjoner. Med en nøyaktighet på over 90% og en svært hurtig prosesseringstid, regnes Payr sin skanner for regningsbetaling av mange som den beste i det norske markedet. Skanneren er allerede lisensiert til bruk i markedet av andre banker i dag. 


Høy nøyaktighet

Tester har vist en overordnet nøyaktighetsgrad på + 94% ved bruk av våre API'er. På kontonummer er gjenkjennelsesgraden nær 100%. Scanneren takler stor variasjon av bildekvalitet, orientering av bildet, vinkel på kamera og bildeoppløsning. 

target

Lynhurtig respons

Du kan forvente et markedsledende raskt svar på prosesseringen av bildedataene, under 1 sekund i snitt. 

stopwatch-ocr

Sikker løsning

Data-arkitekturen er lagd for å sikre brukerens personvern og stabil og sikker overføring. Dataene er i tillegg dine og blir ikke lagret hos Payr. Oppetid på 99,9%.

security-api

Enkel og rask implementering med API

Ved hjelp av vår webservice for OCR kan du ha en løsning oppe og kjøre i løpet av kort tid. 

ionicons_2-0-1_network_402_56_c5e9d2_none

Prøv selv!

Vi har muligheten til å raskt sette opp et enkelt testmiljø der du kan prøve ut skanneren i ro og mak og fullstendig uforpliktende.Ta kontakt for å høre mer om mulighetene. 

TA KONTAKT