Strømpriser

Sammenlign fastpris strøm

Å inngå en avtale om fastpris på strøm, vil i praksis si at du binder deg til en strømleverandør for en periode og forhåndsavtaler en pris på strømmen som de skal levere. Hvis du ønsker eller trenger forutsigbarhet i forhold til hvor mye du skal betale for strømprisen, er dette produktet for deg. 

  Få et uforpliktende tilbud på strøm. Payr sjekker mot flere strømselskaper og  finner det beste produktet for deg i ditt område. Få tilbud her.

Selve perioden som avtalen gjelder for, er gjerne alt fra tre måneder og opptil tre år. I denne avtaleperioden kan du normalt sett ikke si opp avtalen eller skifte strømleverandør. Og kraftleverandøren kan heller ikke justere prisen eller endre prisen på strømmen som gjelder i fastprisavtalen. Dette gir deg automatisk en garanti for hvor mye du betaler per kilowattime og en forutsigbarhet som du ikke får igjennom andre avtaler der prisen svinger i takt med markedet.

Dette kan selvfølgelig være både en fordel og en ulempe. Går markedsprisen over den avtalte, tjener du som kunde, mens holder markedet lave kraftpriser, vil du som regel tape. En parallell til dette produktet er fastrentelån i bankene. På samme måte inngår du et slags veddemål med strømleverandøren der du gambler på at kostnadene på sikt vil være lavere enn det du ellers ville ha betalt med en markedsavhengig flytende strømpris.

Som med andre kraftprodukter har enkelte leverandører et fast årlig fastbeløp som kommer i tillegg.

Vil du få hjelp til å finne de beste strømavtalene? Med Payr får du hjelp til å sammenligne og bytte til den beste strømavtalen som passer deg best. Enten du er på jakt etter den rimeligste avtalen, den mest forutsigbare, eller om det er helt andre ting som er viktigst for deg når du skal velge ny leverandør, så finner vi noe som passer. 

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Finne bedre strømavtale?

Vil du få hjelp til å finne den beste strømavtalen for deg? Med Payr får du hjelp til å sammenligne og bytte til den beste strømavtalen.  

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om strømpriser

Les mer om strømpriser her.

 

  Få et uforpliktende tilbud på strøm. Payr sjekker mot flere strømselskaper og  finner det beste produktet for deg i ditt område. Få tilbud her.