New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
Meny
New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!

Boliglån

Sammenlign førstehjemslån

Førstehjemslån kan være et godt alternativ for deg som skal kjøpe din første bolig og som har begrenset med egenkapital. Les mer om boliglån her.

Som fersking på boligmarkedet stiller man som oftes på bar bakke. Ikke har man bolig man kan selge for å få innpass og ofte er man i begynnelsen av karrieren med et lønnsnivå deretter. Og om ikke det var nok så er dette perioden da mange bestemmer seg for å etablere seg i parforhold og få barn, med de utgiftene dette medfører. Imidlertid finnes det en løsning.

Hos flere banker kan du nå få fullfinansiert ditt første hjem uten tilleggssikkerhet. Dvs du trenger i mange tilfeller å stille med kausjonist eller egenandel for å oppfylle boligdrømmen. Tidligere stilte flere banker krav til at man skulle ha både boligsparing og være under 34 år, men konkurransen har ført til at flere og flere ikke stiller slike krav lenger. Førstehjemslånene dekker alt fra 90 til 100% av kjøpssummen og i de tilfellene man kun får 90 %, kan man ofte søke kommunen om såkalt startlån som dekker de resterende 10 %.

Selv om bankene ikke stiller krav til egenkapital, må du likevel vise til stabil inntekt og god betalingshistorikk. Hvis du har behov og banken tillater så tilbyr flere banker også avdragsfrie perioder, men husk at rentene løper likevel.

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om boliglån

Les mer om boliglån her.