alle-funksjoner2.png

Funksjoner i appen

Samle regninger på et sted, få hjelp til å finne de beste avtalene, og få full oversikt over økonomien din. Vi kan ikke garantere at du blir den kuleste i kantina, men den smarteste blir du i alle fall!

Dropp KID- tastingen

Knips et bilde av regningen. Betalingsdetaljene legges automatisk inn i Payr-appen, og betalingen er gjort på et blunk! Har du eFaktura-avtaler kommer eFakturaene rett inn i appen og betales med et par tastetrykk. Enkelt og greit.

Lær mer→

Bills_sitting.png

Få den beste dealen

Når du betaler en regning, analyseres avtalen du har for å finne ut om du får maks ut av pengene dine. Finnes det en bedre avtale for deg, kan du bytte direkte i appen. Det er så klart valgfritt og koster deg null komma niks.

Lær mer→

Analyze.png

Betal med både debit- og kredittkort

Legge inn alle betalingskortene dine, uansett hvilken bank de er tilknyttet. Du bytter lett mellom de ulike kortene, slik at du alltid kan bruke det kortet som passer best der og da.

Du kan også «dra» kredittkortet og benytte deg av rentefrie dager, om du vil.

Lær mer→

Card.png

Slå et slag for miljøet

Velg «Alltid eFaktura» i appen, og papirfakturaene dine gjøres om til eFaktura. Har du ikke aktivt valgt dette, vil vi spørre deg om å inngå avtale om eFaktura der det er mulig. Så slipper du å holde styr på papirfakturaene dine. Bra for miljøet, bra for deg 🙌 🌍

Utforskeren.png

Ta det rolig! Du får beskjed

Du får alle eFaktura rett inn i Payr-appen og varsles så snart en ny ligger klar til betaling. Når vi finner en bedre avtale får du også en varsling fra oss, så du ikke går glipp av den. Tid spart! 

Les mer→

Notifications.png

Full oversikt? Null stress!

I Payr har du en egen tidslinje, som viser alle betalinger og avtalebytter du har gjennomført i appen. Full økonomisk oversikt kan riktignok svi litt, men husk – sannheten vil sette deg fri!

Onboarding_Lazy (1).png

Vi hjelper deg!

Står du fast, kan du ta kontakt med support direkte i appen. Det tar sånn cirka et sveip, et klikk og et par sekunder.

Kontakt oss→

Thumbs up_background (1).png
“Kult at man kan ta bilder av regningen, og funker bra. Jeg anbefaler lett denne til venner! ”
claus

Claus, Kolbotn

“Jeg ville absolutt anbefalt denne til venner! Jeg har ihvertfall en eller to venninner som aktivt bruker bonuspoengene sine til å oppgradere flyreiser og sånt, og da er det perfekt å få mer poeng når du betaler regninger.”
kaia

Kaia, Arendal

“Utrolig kjapt og enkelt. High five! ”
hanspetter

Hans Petter, Oppegård