Forbrukertest & råd 

Test: Se de nyeste filmene med Plejmo

Artikkelen er fra 2016

plejmo-film

I 2016 stengte Video Nova på Majorstuen dørene, og med det forsvant Oslos siste filmbutikk. Strømmetjenester som Netflix, HBO Nordic og TV2 Sumo har for de fleste av oss tatt over for tradisjonell filmutleie. Dette har sine åpenbare fordeler, men filmutvalget hos de store strømmetjenestene er fortsatt en skuffelse for mange. I tillegg tar det tar ofte lang tid før de nyeste filmene blir tilgjengelige. Derfor har stadig flere i Norge fått øynene opp for Plejmo.


Vil du få hjelp til å finne de beste leverandørene og avtalene? Last ned Payr og få hjelp til å sammenligne og finne de leverandørene som best passer ditt behov. Det koster deg ingenting og er helt uten forpliktelser å bruke appen.

New Call-to-actionLast ned Payr-appen for Android!


 Det beste fra to verdener

Plejmo representerer en fusjon mellom tradisjonell filmutleie og moderne strømmetjenester.

Det første man merker seg når man logger inn på Plejmo er utvalget. Hos andre strømmetjenester er man vant til å bli skuffet hvis man søker etter en bestemt film. Det skjer mindre ofte her. Men den største fordelen med Plejmo er likevel ikke størrelsen på utvalget; det som trekker folk til tjenesten er hvor tidlig filmene kommer ut. Mange filmer slippes på Plejmo lenge før de når frem til de andre tjenester. Enkelte filmer slippes til og med mens de fremdeles går på kino. En stor fordel om du liker å se de nyeste filmene først, men foretrekker komforten i din egen stue.

 

Annerledes modell

Plejmo har en annen betalingsmodell enn du kanskje er vant til fra Netflix. Du betaler nemlig ikke et fast beløp i måneden. Medlemskapet i seg selv er gratis, og du betaler en leie for hver enkelt film du ser. Prisen varierer fra 3 kroner for de eldre titlene, til 49 kroner for filmer som akkurat har gått på kino. Det er også mulig å betale for Unlimited Access, som gjør at du kan laste ned filmen og se den offline når du vil. Som en bonus slipper de i tillegg hver uke et lite knippe filmer som du kan se helt gratis.

Tjenesten er enkel å bruke. Det er lett å navigere mellom sjangre, og for den prisbevisste kan man velge å sortere filmutvalget etter pris.

 

Er Plejmo verdt det?

For dem som ser veldig mye film, kan prisen åpenbart bli en utfordring. Men hvis du er opptatt av å se de nyeste filmene, og er villig til å betale for å slippe å vente til de blir tilgjengelig andre steder, kan dette være strømmetjenesten for deg. Og dersom Plejmo begynner å tilby tv-serier i tillegg til filmer, og gjør tjenesten kompatibel med flere plattformer, kan dette bli en seriøs konkurrent til Netflix.

Tips en venn!

Finn den mest gunstige avtalen

Last ned Payr og få hjelp til å finne den avtalen og leverandøren som passer best for ditt forbruk. Det er helt gratis.

New Call-to-actionLast ned Payr-appen for Android!