Lån

Lån med inkasso og betalingsanmerkninger

lan-med-inkasso

Alt håp er ikke ute selv om du har hatt inkassosaker eller har hatt betalingsanmerkninger. Men vær klar over at prosessen for å få lån og boliglån blir litt mer omstendelig da.

Veldig mange nordmenn har betalingsanmerkninger, faktisk over 250.000 så det er ikke noe å skjemmes over og flere banker har spesialisert seg på å finne løsninger for denne gruppen. 

Søke lån med med inkasso eller betalingsanmerkning

Det viktigste er at banken ser din fremtidige evne til å betjene et lån, med andre ord at du har en sikker inntekt i uoverskuelig framtid. I tillegg bør du ha fått kontroll over smålån, kredittkortgjeld og annet, hvis ikke vil banken hjelpe deg til å samle alt dette og refinansiere gjelden din.

 Dette innebærer mange fordeler for deg, ettersom du sannsynligvis kan få en lavere månedskostnad og en betydelig mer oversiktlig økonomi.

Første skritt er uansett å ta kontrollen og ta kontakt med noen som kan hjelpe deg. Her finner du en dypere innføring i lån og refinansiering. Lykke til!

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om lån

Les mer om ulike lånetyper og finn det som passer deg best her.

'