Sammenlign innboforsikring

Med en god innboforsikring er det ingen grunn til å fortvile.

Sharing is caring

 Sammenlign innboforsikring

Hva gjør du hvis det blir brann, innbrudd eller vannskader som gjør at du mister eller får eiendeler ødelagt? Med en god innboforsikring er det ingen grunn til å fortvile. 

Denne typen forsikringer dekker grovt sett innbo og løsøre. Det finnes enkelte produkter som også dekker mer og omfatter litt andre områder, så det lønner seg å gå nøye igjennom hva slags behov du har og hvilke verdier du trenger å sikre skulle noe uforutsett skje. Innboforsikring er best tilpasset de som har leilighet eller leid bolig. For de som bor i enebolig kan husforsikring være en grei løsningen hvis denne også dekker løsøre og innbo.

Når du tegner deg for forsikringen vil du også bli bedt om å oppgi en estimert sum som du mener er tilstrekkelig til å dekke for tap av i verste fall alt du eier. Det kan være vanskelig enkelte ganger å beregne dette, og en vanlig feil er at man er for forsiktig i anslaget. Ofte eier man mer enn man tror! På den andre siden vil premien øke noe jo mer man estimerer, så det blir ofte et vurderingsspørsmål.

Tenk også over om du trenger ekstra dekning for dyrere ting som PC, dyre sykler, flat-skjermer og så videre, og undersøk hvordan disse dekkes av de ulike forsikringsaktørene. Ofte finnes det utvidede ordninger der man kan få dekket også dette - men selvfølgelig for en pris. Du vil også oppdage at prisene kan variere nokså mye, så har du tid og anledning er det beste tipset å ta kontakt med flere selskaper for å undersøke hva de har og tilby, og til hvilke betingelser og kostnad.

Husk at hvis du studerer og er midlertidig bosatt på studiestedet, kan dine foreldres innboforsikring i mange tilfeller også dekke dine ting på hybelen eller leiligheten der du studerer. Men vær obs på at med en gang du registerer deg som fast bosatt på studiestedet bør du tegne din egen forsikring.


Synes du er vanskelig å finne innboforsikringen som passer deg? Last ned Payr og la oss finne innboforsikringen som passer deg best, så slipper du å tenke på det. Med Payr får du enkelt tilbud om bedre forsikringer og forsikringspakker innen en rekke andre kategorier, som innbo, reise, bil, hus og kjæledyr, i tillegg til andre tjenester som strøm og mobil.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Få hjelp til å finne beste forsikring

Med Payr kan du få hjelp til å finne den forsikringen som passer best for deg. Ikke bare for innbo, men for nesten alle tenkelige situasjoner og hendelser. 

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lære mer om innboforsikring?

Vi har satt sammen flere guider og artikler for å gjøre deg litt klokere på de tingene som er greit å vite når du skal vurdere ulike innboforsikringer
Learn More →