New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
Meny
New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!

Leverandørbytte på dine premisser

Len deg tilbake og la leverandørene komme til deg. 

dive

Er du lei av masete telefonselgere som alltid ringer til de mest ugunstige tidene?

Det er vi og. I Payr er vi opptatt av at du hele tiden skal ha de leverandørene og avtalene som passer deg best, men på dine premisser. Det vil si at du skal kunne stille krav til når du skal motta tilbud, og ikke minst, hvilke type tilbud du skal motta. Med andre ord: du skal være den som styrer prosessen.

Hos Payr kan du derfor når som helst be om å motta uforpliktende tilbud fra leverandørene. Ønsker du f.eks. å se om du kan få en gunstigere strømavtale, ber du simpelthen om å motta et tilbud på strøm i appen. Da vil vi ta jobben med å finne de strømavtalene og -leverandørene som passer best for deg og dine behov.

iphone-x_offer.request

Du blir varslet når vi har innhentet tilbudene i appen, og du kan lese gjennom tilbudene i ro og mak, uten å føle på presset fra en selger i telefonrøret. Dersom du ønsker å bytte til en av de nye leverandørene gjør du det enkelt i appen, uten at det koster deg en krone. Har du allerede den leverandøren som passer deg best lar vi deg selvsagt vite det og.

Du kan i dag benytte denne tjenesten for å be om tilbud innen forsikring, strøm, mobil og refinansiering. Dersom du ønsker å automatisk få varsling om bedre avtaler kan du skru på Savr.

New Call-to-action
New Call-to-action