New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
Meny
New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
lisensiering av payr teknologi

Lisensiering av innovative løsninger for din virksomhet

Oppnå mer fornøyde kunder med Payrs markedsledende teknologi. Payr tilbyr lisensiering av en eller flere moduler av våre tjenester for regningsbetaling og transaksjonsanalyse, slik at din bedrift kan bygge innovative og smarte finansielle løsninger.

Les mer om hva vi kan tilby din bedrift under, eller kontakt christoffer@payr.no for en uforpliktende prat.

Innovative løsninger for din bedrift

Bygg finansielle løsninger som gir mer fornøyde kunder 

Med Payrs teknologi bygger du enkelt finansielle løsninger som gir økt kunde- og forretningsverdi. Alle våre produkter og moduler sørger for en bedre brukeropplevelse for kundene dine og posisjonerer diniOS-finance_app bedrift som en innovativ aktør med markedsledende produkter.

Payr er et ledende norsk fintech-selskap som har utviklet nyskapende og unik teknologi rettet mot forbrukermarkedet. Vi tilbyr i dag en mobilapp for enklere regningsbetaling, hvor kunden legger inn betalingsdetaljer ved hjelp av vår egenutviklede OCR-skanner. I appens markedsplass bruker vi kunstig intelligens og maskinlæring for å analysere kundens betalingshistorikk. Dette bruker Payr til å matche kunden med nye leverandører og avtaler.  

Vi tilbyr flere ulike løsninger for lisensiering, og skreddersyr lisensavtaler som passer for din bedrifts behov. All teknologi er utviklet og eies av Payr. Les mer om de ulike modulene og tjenestene din bedrift kan lisensiere under.

  

Noe av det vi tilbyr i dag

PAYR - for bedre regningsbetaling

Payr for regningsbetaling består av flere moduler som kan kombineres eller brukes alene, alt etter din bedrifts behov. 

Med Payrs faktura-skanner kan dine kunder bruke mobilkameraet til å legge inn betalingsinformasjonen fra papir-fakturaer, som KID- og kontonummer. Slik får dine kunder en bedre betalingsopplevelse, og de sparer tid og frustrasjoner. Med en nøyaktighet på over 90% og en svært hurtig prosesseringstid, regnes Payr sin OCR-skanner for regningsbetaling av mange som den beste i det norske markedet. Skanneren er allerede lisensiert til bruk i markedet av andre banker i dag. 

Ta også kontakt dersom du ønsker å diskutere muligheten for lisensiering av betalingsinfrastruktur og PSD2-dashbord eller white-labeling av betalingsappen for din bedrift.

TA KONTAKT

 

ANALYZR - for økt innsikt

Analyzr lar din bedrift enkelt aggregere og klassifisere betalingsinformasjon. Slik kan bedriften din verdifull få innsikt som kan brukes til å lage bedre kundeopplevelser og nye produkter. Denne modulen kan integreres i din eksisterende betalingsløsning, eller i kombinasjon med en av våre andre moduler.

Blant annet vil din bedrift få innsikt i:

  • Fakturainformasjon 
  • Bruksmønstre
  • Kreditthistorie
  • Demografi og preferanser
  • Kategorisering
  • Produktinnsikt

TA KONTAKT

 

SAVR - for bedre tilbud til forbrukere

Savr er Payr sin tjeneste hvor kunden kan be om at Payr skal finne og presentere bedre passende avtaler og leverandører. Brukeren bytter sømløst avtale med noen klikk og sparer dermed tid og anstrengelser på å undersøke markedet. Savr gjør dette for brukeren.

Modulen inneholder en automatisert funksjon som matcher brukeren med nye leverandører basert på innsikt fra betalingshistorikk og brukerens egne preferanser og data. Savr er et naturlig supplement til Analyzr, men kan også brukes i kombinasjon med andre løsninger, feks. at brukeren aktivt ber om å få tilbud på nye avtaler og produkter. 

TA KONTAKT

 

Kontakt christoffer@payr.no for en uforpliktende prat om hvordan din bedrift best kan benytte seg av Payr´s teknologiske løsninger.