New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!
Meny
New Call-to-action
Last ned Payr-appen for Android!

Bredbånd

Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Er mobilt bredbånd noe for meg?

Mange lar seg friste til å skru på "delt internett" på telefonen, når de vil surfe med laptopen på hytta eller ute i det fri. Men vær på vakt: Delt internett kan bli langt dyrere enn du tror. Bruker du ofte store datamengder på laptopen utenfor hjemmet, kan det være lurt å vurdere mobilt bredbånd. Prisene på mobilt bredbånd har sunket de siste årene, samtidig som hastigheten og datamengden har økt. Vi har sammenliknet prisenene hos de ulike leverandørene, og om du velger riktig kan mobilt bredbånd gi deg en enklere og billigere internetthverdag.

Husk også at når du har mobilt bredbånd, kan du si opp det faste bredbåndet ditt. Du kan bruke mobilt bredbånd hjemme når du ikke er på farten, og ta det med deg ut når du vil surfe på hytta, i båten eller ute i naturen. I tillegg sparer du penger på å redusere dataforbruket på mobilen, og slipper ubehagelige overraskelser. Og husk at dersom du velger mobilt bredbånd, kan du nedjustere datamengden på mobilabonnementet ditt og få billigere månedsregning.

Test hastigheten din!

Lurer du på hvor raskt bredbånd du har? Prøv et speedometer og se selv.

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Tips en venn!

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge.

Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lær mer om bredbånd

Les mer om bredbånd her.