Om Payr

Payr er et norsk fintech-selskap med et sterkt fokus på brukeropplevelse og design. Gründer-teamet har tidligere bygget opp flere selskaper, og de har jobbet tett på bankbransjen i tidligere jobber.  

Fra unnfangelse til voksende selskap

Payr ble startet i 2016 av et gründer-team med ambisjoner om å gjøre ditt og mitt økonomiske liv mye enklere. Siden har selskapet vokst, det samme har ambisjonene.

Noor Dawod Photography
Starten på det hele

Januar 2016

Seriegründer Espen Einn starter Payr sammen med Åste Einn og Ola Einang. Idéen kommer fordi de savner et verktøy som er tilpasset dagens mobile livsstil og som kan gjøre personlig økonomi enklere å håndtere.

Header_alt1
Lansering!

Juni 2017

I slutten av juni 2017 lanseres den første Payr-appen 🎉 Appen lar brukerne legge inn KID- og kontonummer ved å ta et bilde av den, og er helt uavhengig av hvilken bank man har. 

espen+kyrre
Oppkjøp av Bedrebest

August 2017

Gründerne i Payr og Bedrebest blir enige om å slå sammen kreftene og jobbe mot et felles mål om å gjøre det enklere for folk flest å finne de beste leverandørene. Kyrre O. Andersen, gründer av Bedrebest, blir med i Payr som medgründer og CMO. 

Payr_NSA_EspenEinn_square
Vinner av Nordic Startup Awards

September 2018

Payr blir kåret til Best Fintech Startup og Startup of the Year av jury og publikum under den nasjonale finalen av Nordic Startup Awards og blir med det kveldens store vinner 🏆

fintech top 100
Fintech Top 100 

Oktober 2018

Payr kåres til et av de mest innovative fintech-selskapene i verden av H2 Ventures og KPMP. Bare 100 selskaper får plass på listen, og Payr er det eneste norske selskapet.

hudya logo
Payr og Hudya går sammen

Juli 2019

Payr slår seg sammen med Hudya, og blir en del av nordiske Hudya Group. 

agnija-postits.png

Bli med å bygge fremtidens bankprodukter

I Payr ser vi alltid på utkikk etter nye talenter som vil være med å bygge fremtidens bankprodukter. Så om du brenner for produktutvikling, markedsføring eller noe helt annet, og du ønsker å jobbe i et selskap med store ambisjoner, ta en titt på våre karrieresider.

Karriere hos Payr

Hva skjer i Payr?

Den enkleste måten å holde deg oppdatert på om hva som skjer i Payr er ved å følge med på bloggen vår. Da blir du den første som får vite når vi lanserer nye funksjoner og når store eller små ting skjer i Payr. Kort sagt, du er alltid oppdatert.