Smartere Regninger

Få hjelp til å finne den beste tjenesteleverandøren for deg

Data

Jobb, familie og alt man skulle ha gjort i heimen, krever sitt. I tillegg bør du helst ha stødig kurs på økonomien. For å sikre deg at du har de beste avtalene innen for eksempel strøm, mobil og forsikring, gjelder det å følge med, og å ha litt peil på hva du skal se etter.

Har du ikke tid eller ork til det kan du la Payr gjøre jobben for deg. I appen kan du nemlig få hjelp til å sørge for at du har en god deal på det du betaler for. Når du betaler regninger, analyserer vi regningene dine og kommer med forslag til alternativer som passer deg, lommeboka, og kanskje også samvittigheten, bedre. Det kan være alt fra den billigste forsikringen til strømleverandøren med den grønneste profilen. For noen ganger er det verdt å putte noen ekstra kroner i bedre kvalitet på tjenesten, ikke sant?

Finner vi en deal vi tror passer bedre og du ønsker å bytte kan du enkelt bytte med kun et par klikk, uten å forlate Payr-appen. Det koster deg null, niks og nada, og tid har du også spart!

Med Payr får du enkelt hjelp til å finne bedre avtaler og leverandører innen strøm, mobil, forsikring og refinansiering. La Payr hjelpe deg til å ta lønnsomme grep i hverdagen. 

 

 Payr har konsesjon fra Finanstilsynet og er helt sikker i bruk.       

 Les mer om Payr og sikkerhet her.


New Call-to-action
New Call-to-action