Sammenlign sparekonto

Finn beste sparekonto og høyrentekonto.

Sharing is caring

Finn beste sparekonto og høyrentekonto

Definisjonen på en slik type konto er at sparebeløpet er over en viss størrelse og ment å stå noenlunde urørt over en tidsperiode, i forhold til en typisk lønnskonto eller standard brukskonto. Fordelen er ofte at bankene tilbyr høyere renter, men et begrenset antall maksuttak hvert år.

Ofte tilbyr bankene trappetrinnsrenter der man får økt rente dersom man sparer høyere beløp. Minimumsbeløpet som kreves for å få en høyrente variere, men er ofte omkring 50.000 til 100.000 kroner. Slike er perfekte til å brukes som sparekonto der man hver måned setter inn beløp fra sin vanlige daglige bankkonto.


Har du litt dårlig samvittighet fordi du vet du burde skiftet leverandør for lengst? Med Payr får du hjelp til å finne de leverandørene som passer dine behov og ditt forbruk best. Last ned Payr-appen og la oss sjekke om du har de beste avtalene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån. Det er helt gratis og uforpliktende.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Få hjelp til å finne de beste avtalene

Når byttet du sist leverandør? Med Payr får hjelp til å finne avtalene og leverandørene innen forsikring, strøm, mobil og forbrukslån som best passer dine behov. Du sparer tid og får de leverandørene du er fornøyd med lenge. Det beste? Det er helt gratis.

New Call-to-actionNew Call-to-action

Lære mer om sparekonto?

Vi har satt sammen flere guider og artikler for å gjøre deg litt klokere på de tingene som er greit å vite når du skal finne beste sparekonto:
Beste sparekonto

Brukskonto

Ungdomskonto

BSU boligsparing

Beste brukskonto